Scara ce duce spre mai bine

Povestea mea începe ca toate poveștile: descopăr că mă aflu pe o scară.
În urma mea sunt treptele pe care le-am suit în timp, dinspre ființa mea profundă și aproape necunoscută, spre mine cea de acum.
În fața mea sunt treptele pe care le am de suit, în timp și dincolo de timp, către ființa mea profundă și aproape neștiută, doar bănuită, în Potențial, în Veșnicie.
Am început călătoria cu ceva ani în urmă, nu le mai știu numărul pentru că durata aici e irelevantă, alături de Călăuza mea, Daniel Bichiș.
Pe Mariana și Daniel Bichiș îi cunoscusem înainte de a le deveni discipol. Așa că a fost o întâlnire bazată pe ”afinități elective” și am crescut alături de ei natural, așa cum crește o plantă scoasă la lumină și privită cu atenție și afecțiune.
După cum vedeți, până aici am fost mai mult emoțională și metaforică.
Rațional vorbind, formarea mea ca profesionist în coaching a însemnat mai întâi o revizuire și schimbare a tiparelor de gândire, mai apoi o orientare dinspre propria modelare către nevoile și așteptările clienților de coaching.

Fie că mă gândesc la activitatea mea ca jurnalist, artist, impresar și organizator de spectacole sau de trainer, fie că mă uit în „ograda” relațiilor de familie, tot ce am învățat mi-a fost sprijin și trambulină spre mai bine.

— Ligia Necula
Ligia Necula pe care ce-o duce spre împlinirea potențialului interior
Mariana și Daniel Bichiș, formatorii Competent Consulting

De la acumularea de tehnici și procedee de lucru în Life Coaching până la însușirea originală și asumarea autentică a unei misiuni este o cale de străbătut.
Eu am făcut Călătoria alături de mentorii mei: Mariana și Daniel Bichiș. Vă recomand și vouă această experiență!.

Anii de dezvoltare personală și de profesionalizare în meseria de coach au rodit în fiecare din zilele ce-au urmat cursurilor. Fie că mă gândesc la activitatea mea ca jurnalist, artist, impresar și organizator de spectacole sau de trainer, fie că mă uit în „ograda” relațiilor de familie, tot ce am învățat mi-a fost sprijin și trambulină spre mai bine.
Până la urmă asta înseamnă LIFE COACHING: să reușești armonizarea tuturor vocilor presonalității tale, în viața profesională și în cea personală.
Aceasta este Călătoria: dinspre tine spre ceilalți, ca un Dar, ca o Ofrandă.

Ligia Necula, Life Coach NLP
Ligia Necula

Jurnalist Radio România Cultural, Soprană All’s Choir, Coach NLP format de Competent Consulting.

Contact: