Auto-cunoaștere, conștientizare și transformare

Pentru că am simțit în mod real beneficiile coachingul în viața mea și am înțeles că fiecare om care se transformă pe sine poate atinge la rândul său viețile altor oameni, mi-am dorit să învăț din experiențele autentice ale unor profesioniști dedicați în primul rând oamenilor ce înseamnă să parcurgi etapele pentru a deveni coach.
Din punctul meu de vedere acest program este o combinație originală de concepte și pune accent pe auto-cunoastere, conștientizare și transformare, fiecare dintre noi fiind încurajat să identifice pe baza tehnicilor de coaching practicate propria viziune despre coaching.

Am simțit în mod real beneficiile coachingul în viața mea și am înțeles că fiecare om care se transformă pe sine poate atinge la rândul său viețile altor oameni.

— Denisa Chelu

Pentru a se asigura că înainte de toate am beneficiat de experiențe transformaționale ca și „coachee”, Daniel și Mariana ne oferă coaching, mentoring și feedback în toate sesiunile de curs, amplificând motivația noastră de a continua transformările și de a ne personaliza metodele de coaching.

Pentru mine este o experiență unică și recomand Competent Consulting pentru profesionalismul, expertiza, dedicarea și profunzimea trainerilor.

Denisa Chelu, Life Coach NLP
Denisa Chelu

Senior Learning and Development Consultant, Exim Bank

Contact: