I-am ales pe cei mai buni

Sunt avocat din anul 1999, iar munca de avocat mi-a cerut dezvoltarea unor abilități de comunicare cu clienții, mult peste medie. Am căutat să le deprind cu cei mai buni și astfel am ales Competent Consulting. Ce am întâlnit însă aici, mi-a depășit așteptările, o echipă plină de suflet și bune intenții, alături de cunoștințe temeinice, constituită din Daniel și Mariana, pe care într-un fel și în multe momente, i-am văzut că pe o nouă familie, una în care deprinzi o mulțime de însușiri frumoase.
Astfel, mi-am desăvârșit pregătirea în NLP, luându-mi inclusiv Masterul. Așa că a părut o continuare absolut naturală să urmez și cel mai nou curs pregătit de ei, Life-coach, adecvat comunicării și lucrului cu clienții mei.

Recomand oricui această adevărată „școală a miracolelor”, unde eu am pătruns plină de temeri și îndoieli, însă ieșind mai puternică.

— Cecilia Angheluță Bârsan
Dezvoltarea abilităților de comunicare
Abilități de mediere a conflictelor

În special, mi-a fost de folos în cauzele de divorț cu copii, unde am putut media cu mult succes conflictele deschise dintre părinți și i-am putut sprijini mai mult pe copiii, care în astfel de ocazii sunt foarte afectați.
Recomand oricui această adevărată „școală a miracolelor”, unde eu am pătruns plină de temeri și îndoieli, însă ieșind mai puternică, legând prietenii de viață cu colegii mei, iar acum sunt mai încrezătoare în viață și în Misiunea mea aici..

Vă mulțumesc dragi profesori!

Cecilia Angheluță Bârsan, Life Coach NLP
Cecilia Angheluță Bârsan

Attorney at law, Life Coach NLP absolvent al formării organizate de Competent Consulting.

Contact: