O alegere conștientă

Viața este presărată cu o sumedenie de momente în care ai ocazia să faci lucrurile altfel decât erai obișnuit. Aflat într-un astfel de moment, de importanță pentru mine, am realizat că pot da valoare vieții doar în măsura în care reușesc să-i dau o semnificație. Pentru mine, asta a însemnat o alegere conștientă, care să servească în mod real atât mie cât și celor din jur.
Să ies din obișnuințele lipsite de congruență față de nouă semnificație găsită vieții mele reprezintă pentru mine o provocare pentru evoluție, iar noile obișnuințe necesare susținerii și împlinirii acestui nou sens presupun inclusiv însoțirea oricui identifica nevoia de a face o schimbare și îmi solicita sprijinul pentru reuși să facă acea schimbare în mod optim.

Coachingul este un mod de a fi care susține evoluția constructivă, atât de firesc descrise prin Natural Living Processes.

— Andrei Radu
Daniel Bichiș Master Coach Trainer NLP, facilitând procesul de conștientizare
Coachingul NLP - o cale spre normalitate

Poate că doar datorită faptului că, în ziua de azi, nu folosim des formulări de genul celor de mai sus, nu ne este așa ușor să le privim ca pe ceea ce descriu ele de fapt, un mod de a fi care susține evoluția constructivă, atât de firesc descrise prin Natural Living Processes.

Pentru mine, nimic n-a părut mai natural decât instalarea noilor abilități mulțumită formării furnizate de Competent Consulting, facilitând evoluția pe care mi-o doream și mult mai mult decât atât, pentru care sunt recunoscător.

Andrei Radu, Life Coach NLP
Andrei Radu

Freelancer, Coach NLP absolvent al formării organizate de Competent Consulting.

Contact: